Je bedrijf is niet zomaar een zaak, het is jouw stempel op de wereld. Laten we er een mooie van maken.


Sinds 2015 is Dolly Warhol het aanspreekpunt voor bedrijven die succes durven uitstralen met een origineel ontwerp en dito tekst. Branded by Dolly is inmiddels uitgegroeid tot een Amsterdams begrip.

Sterk in elke branche
Wij werken voor opdrachtgevers in diverse branches: gemeenten, zorg, zakelijke dienstverlening, kunst & cultuur, uitgeverijen, non-profit. Mogen we even onze spierballen tonen? Bekijk hier ons werk.

Dedicated Dolly’s 
Een mix van Amsterdamse creativiteit, lef, zakelijk instinct, personality & gastvrijheid. Onze dedicated Dolly’s werken dagelijks aan communicatie-oplossingen die werken. En er mooi uitzien. Aan deze belofte mag je ons altijd houden.

Werk met ons ︎︎︎

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen
“Ik overwoog aanvankelijk het design zelf te doen, omdat ik bang was dat door het uit handen te geven, de vormgeving niet bij me zou passen. Die angst bleek totaal ongegrond, jullie ontwerpen voelen juist als 'thuis' . Het klopt gewoon en 1+1 is echt 3”

“Dolly Warhol heeft een super mooi merklogo en een mooie basis voor huisstijl neergezet. Bij het vormkrijgen daarvan heeft Dolly me ook geholpen bij het definieren van mijn doelgroep en waardevolle inzichten geboden voor het uitstippelen van dienstbare wegen om deze doelgroep te bereiken”

“Dolly heeft de campagne ‘Asbestdaken op Nul’ ontworpen. De positieve basis strategie maakt het project weinig kwetsbaar voor veranderingen in management. Diverse gemeenten verwijzen inmiddels naar de website als expertise centrum. Het resultaat en de samenwerking smaakt naar meer!”

Contact
︎  Swammerdamstraat 26HS 
         1091 RV Amsterdam

︎    info@dollywarhol.com

︎    0031 624141536

Dolly Warhol
Swammerdamstraat  26HS
1091 RV Amsterdam 


info@dollywarhol.com
0031 624141536